Aktuelna ponuda

UZMITE ŽIVOT U SVOJE RUKE

Interaktivni priručnik za preduzetnike i one koji to žele da postanu

Kroz ovaj priručnik provešću vas kroz 7 koraka u kreiranja novog biznisa i ukazati vam ključna mesta koja mogu da usmere vaše poslovanje ka značajno uspešnijoj i profitabilnijoj priči.

Uz puno primera iz prakse, saveta i tabela (koje ćete popunjavati kako napredujete na svom preduzetničkom putu) ovo je svakako knjiga na koji ćete se stalno vraćati.

Priručnik možete poručiti preko sajta po ceni od 1000 din.

PORUČITE PRIRUČNIK

Biznis planer uspešne žene

Biznis planer uspešne žene napravila sam da bih na osnovu mog modela koji se pokazao produktivnim pomogla drugim ženama da se maksimalno dobro organizuju i efikasnim planiranjem svog vremena postignu i ostvare sve što sanjaju i žele.

Kome je namenjen biznis planer?

Poslovnoj ženi koja je svesna da sve svoje obaveze ne može držati u glavi i da će joj beleženje svakodnevnih zadataka i bitnih informacija pomoći u organizaciji.
Savremenoj ženi koja uspešno balansira između privatnih i poslovnih aktivnosti.
Ženi koja shvata značenje izreke „Vreme je novac“ i koja zna da je dobra organizacija ključ svakog uspeha.
Ženi koja pored svih dnevnih obaveza uspeva naći vreme samo za SEBE!

Cena biznis planera iznosi: 1200 din+ptt 

PORUČITE PLANER

POKRENI SVOJ BIZNIS

Online seminar

Edukativna radionica za početnike u biznisu, za sve one koji imaju ideju i žele da pokrenu svoj posao, a ne znaju kako.

Radionica je prvenstveno namenjena osobama koje žele da po prvi put pokrenu sopstveni biznis, nezaposlenim licima i studentima završnih godina fakulteta. Takođe, radionica je namenjen i osobama koje žele da unaprede ili preusmere postojeći biznis.

Ukoliko ste preduzetnik postoji mogućnost organizacije radionica za vaše zaposlene uz koje ćete značajno unaprediti poslovne rezultate. Na osnovu dosadašnjeg iskustva, garantujem vam značajno i trajno poboljšanje vaših poslovnih rezultata.

Cena kursa iznosi 18 eura u dinarskoj protivvrednosti

PRIJAVITE SE

VEŠTINA NAPREDNE PRODAJE

Online seminar

Kurs “veština prodaje” ili “kako duplirati svoje prihode” namenjena je osobama koje žele da postignu više u svom životu, a za početak žele da ovladaju veštinama prodaje, Pošto smo svedoci da u toku dana neprestano imamo potrebu da komuniciramo i svesno ili nesvesno kupujemo i prodajemo, ovaj trening smatrajte investicijom u sebe i svoj najvredniji resurs, a to je znanje.

Trening je moguće organizovati i u Vašim prostorijama, apsolutno prilagođen Vašim potrebama i potrebama Vašeg tima, što iskreno i preporučujem. Svaka kompanija je specifičan poslovni sistem za sebe i pre početka treninga, obavezno radim monitoring postojećeg stanja, da bi postigli maksimalne rezultate i trening prilagodili potrebama klijenta.

Cena kursa iznosi 57 eura u dinarskoj protivvrednosti

PRIJAVITE SE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam faucibus molestie facilisis.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message