Biznis planer uspešne žene - Indira Popadić
indira potpis

Biznis planer uspešne žene napravila sam da bih na osnovu mog modela koji se pokazao produktivnim pomogla drugim ženama da se maksimalno dobro organizuju i efikasnim planiranjem svog vremena postignu i ostvare sve što sanjaju i žele. 

Indira Popadić - poslovni konsultant i trener

Biznis planer uspešne žene

 • Budite produktivnije, efikasnije, zadovoljnije i svaki dan bolje
 • Planirajte svoje obaveze i zadovoljstva na pregledan i jednostavan način
 • Pronađite idealan odnos između porodice i posla
 • Rasporedite svoje ciljeve kroz godišnji, mesečni, nedeljni i dnevni kalendar i pratite kako se oni ostvaruju

Cena biznis planera iznosi: 1200 din+ptt 

Kome je namenjen biznis planer?


 • Poslovnoj ženi koja je svesna da sve svoje obaveze ne može držati u glavi i da će joj beleženje svakodnevnih zadataka i bitnih informacija pomoći u organizaciji. 
 • Savremenoj ženi koja uspešno balansira između privatnih i poslovnih aktivnosti. 
 • Ženi koja shvata značenje izreke „Vreme je novac“ i koja zna da je dobra organizacija ključ svakog uspeha. 
 • Ženi koja pored svih dnevnih obaveza uspeva naći vreme samo za SEBE!  
biznis planer

Cena biznis planera iznosi: 1200 din+ptt

Šta sve sadrži "Biznis planer uspešne žene"

 • Personalne podatke 
 • Lista kontakata 
 • Kalendar za 2018. god 
 • Nedeljni planer po danima, podeljeno na posao i privatno  
 • Dnevni planer sa iscrtanim bitnim delovima podeljeno na posao i privatne obaveze,  
 • Podsetnik za hranu, vodu i fizičke aktivnosti, zadovoljstva 
 • Plan i definisanje velikih ciljeva
 • Plan za ostvarenje malih ciljeva, podeljenih na zadatake


 • Akcioni plan  
 • Nedeljni planer 
 • Dnevni planer 
 • Saveti za uspešniji i mirniji život  

Preporuke uspešnih, pametnih i jakih ŽENA !

Biznis planer Uspešne žene autorke Indire Popadić je za mene spoj nostalgije prema vremenima kada smo ručno ispisivali dnevnike, spomenare, agende, pisma....i pragmatične beležnice čiji sadržaj sami kreiramo i koja nas vodi "korak po korak" ka uspešnijem privatnom i poslovnom životu.  

Marija Prokopić sertifikovani konsultant, trener i mentor za preduzetništvo, Rukovodilac projekata za razvoj MSP u Regionalnoj razvojnoj agenciji Bačka, Predsednica Udruženja Šansona, Članica Udruženja Biznisnova i koordinatorka događaja Ignite Novi Sad 

Jednostavan, sveden dizajn i crvena boja kao simbol ljubavi i akcije upućuju na ciljnu grupu kojoj je namenjen - savremenoj ženi, ženi dami. Ženi koja, iako opterećena različitim obavezama i izazovima, zna način da postigne sve što poželi i zna da je to moguće, u poslu i u privatnom životu. Uz tvoj "Biznis planer uspešne žene", draga Indira, sve dame koje su do sada bile uspešne, još lakše će postizati svoje ciljeve, u to sam sigurna.  

Irena Lalić preduzetnica, vlasnica koncepta događaja NetWorking Day - Poslovni susreti


Od kada znam za sebe volela sam da zapisujem svoje misli, zadatke i planove. To su u početku bili blokčići, a kasnije, kako sam odrastala sve veći i veći rokovnici. Danas, kao odrasla osoba koja živi u digitalnom dobu, kada se svi naši planovi i zadaci mogu „upamtiti“ na android telefonu ili na Google dokumentima, kalendaru, ja i dalje volim da zapisujem u planer. Volim papir, njegov miris i osećaj pod rukom koji imam dok ga listam.  

Oduševljena sam dizajnom i sadržajem Biznis planera za uspešne žene,koji je draga Indira osmislila za nas, savremene žene. Najviše mi se dopada to što nije zaboravila na naše fizičko i duhovno zdravlje i što nas vešto vodi kroz biznis i životni plan, dan po dan.  

Sa zadovoljstvom ću ga koristiti i svakodnevno nositi sa sobom. Na kraju godine, biće dragoceno imati na jednom mestu sve ono što smo želeli, imali i postigli u prethodnoj godini. Indira, hvala ti na tome!  

Spomenka Markov Avramov

Spomenka Marković Avramov preduzetnica, diplomirani psiholog i fotograf

Biznis planer uspešne žene olakšaće Vam da dnevne poslovne i privatne obaveze završite sa najmanje mogućeg stresa. Uspešne mogu postati još uspešnije. Sa biznis planerom uspešne žene sve postaje lakše i jednostavnije.

Sofija Janković Bajić

Sofija Janković Bajić Osnivač Kompanije Vitalon doo i vlasnik licence Konferencije Biznis na Štiklama

Drage moje budite produktivnije, efikasnije, zadovoljnije i svaki dan bolje!

Cena biznis planera iznosi: 1200 din+ptt

O autorki

Indira Popadić poslovni konsultant i trener

Indira Popadić je sertifikovani poslovni konsultant, doktorant Tehničkog fakulteta u Boru, Univerziteta u Beogradu (smer inženjerski menadžment). Uz formalno obrazovanje, dugi niz godina edukovala se i usavršavala u ličnom i profesionalnom planu. Poseduje dvadesetogodišnje iskustvo u preduzetništvu malih i srednjih preduzeća. Pored komercijalnih obavljala je i funkciju trenera,mentora i kouča (coach ), prodavaca i radila na razvoju prodajnih timova kroz modularne edukacije, počev od osnove prodaje i prodajnog ciklusa, preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja strategije prodaje i brenda.  

Uže oblasti stručnosti – poslovno savetovanje pojedinaca i tima,operativni i strategijski menadžment, analize poslovanja , treninzi i radionice za početnike u biznisu, unapređenje poslovanja, povećanje prodaje,vođenje tima. 

Autor je interaktivnog priručnika za preduzetnike i one koji to žele postati “Uzmte život u svoje ruke”, koji govori o neophodnim koracima koje moramo preći od ideje do realizacije svakog projekta.Priručnik je podržan od strane Udruženja poslovnih žena Srbije i Privredne Komore Srbije.  

Indirina misija i cilj su da inspiriše preduzetnike i one koji to žele da postanu da ulože trud u svoj lični rast i razvoj kako bi stekli dodatne veštine i znanja, te kroz proveren recept - korak po korak ostvarili svoj lični i profesionalni cilj i uspeh.  

Majka je dvoje dece, Aleksandra i Olivere.

2017 | Sva prava zadržana www.indirapopadic.com