Rekli su o priručniku

Mr. Dragana Đermanović

jedna od TOP 100 preduztenica Evrope, uspešna poslovna žena i dobitnica priznanja "Žena Zmaj" Udruženja Poslovnih Žena Srbije
 

"Neki od nas znaju šta hoće, ali retki kako da to i ostvare. Ovaj sjajni priručnik pomoći će vam i da jasno razumete šta želite, ali i što je još važnije - kako da svoju želju, maštanje ili naizgled pusti preduzetnički san pretočite u fantastičnu stvarnost! Kroz sedam jednostavnih koraka Indira nas maestralno vodi kroz strahove, nedoumice, odluke, realizaciju i promene koje nas čekaju u poslovanju. Saveti, koraci, vežbe, interaktivne igre, propisi, izazovi… sve je kao na dlanu u ovom savremenom preduzetničkom Bukvaru! Priručnik koji zaista morate pročitati na startu preduzetničke karijere!"

Vladimir Miletić

ekonomista, poslovni mentor, pisac , autor bloga "Dnevnik jednog direktora" i knjige "Na putu do vrha"
 

"U ovom priručniku su pažljivo izabrane preporuke i odgovori na najvažnija pitanja sa kojima se susreću preduzetnici. Indira je pisala iskreno bez nepotrebnog ulepšavanja, Pisala je jednostavno, lako razumljivim terminima, sa iskrenom željom da pomogne onima koji pokreću sopstveni biznis. Opisala je i sopstvena iskustva, čak i greške koje je napravila. Prikazala je i svoje emocije u trenucima susretanja sa izazovima. 
Zbog toga ovaj priručnik ne sadrži samo savete o biznisu koje piše većina. On je istovremeno priča o promeni koja nas čeka onog trenutka kada se odlučimo da uđemo u preduzetništvo. O upoznavanju sebe i svojih skrivenih potencijala. 
Indira je hrabro predstavila svoja iskustva i sve ono što je iz njih naučila. Zbog toga je njen put vredan svakog poštovanja. Kao i knjiga kojom ga je opisala."