SCALE
YOUR
BUSINESS!

Zakažite konsultacije

POSLOVNE EDUKACIJE

Otvoreni poslovni treninzi koje održavamo u Srbiji i regionu su jednodnevna ili dvodnevna predavanja koja sadrže konkretne vrednosti za polaznike. Cilj poslovnih edukacija je unaprediti procese, komunikaciju, pristup, implementaciju postavljenih ciljeva i realizaciju očekivanih rezultata unutar timova, kod manadžera i poslodavaca. Naše iskustvo u radu sa velikim brojem klijenata, omogućiti će vam da naučene veštine i znanje odmah primenite u svojoj kompaniji.Teme predavanja i obuka: Prodajna akademija, Akademija za lidere, Akademija za menadžere, Trening za trenere…

"IN HOUSE" TRENINZI

“IN house“ treninzi su tematski osmišljeni treninzi koji se organizuju u prostoru klijenta za top menadžment i prodajno osoblje, a po potrebi i za sve zaposlene. Rezultate koje smo imali sa dosadašnjim klijentima su nam pokazali da se uz ovaj vid edukacije postižu najbrži rezultati jer se kompletan case study radi na konkretnoj kompaniji. Posebno smo ponosni na rezultate koji su naši klijenti ostvarili nakon saradnje sa nama vezano za definisanje i sprovođenje prodajne strategije, nove marketing strategije i konverzije sa klijentima, komunikacije i redizajniranje vizualnog identiteta brenda i kompanije.

MENTORING 1: 1

Mentoring sastanci mogu se održavati u našem prostoru ili putem zoom-a. Mentoring proces je aktivnost pružanja stručnih saveta i preporuka vlasnicima i menadžerima preduzeća od strane eksperta (konsultanta),konsultantskog tima ili mentora sa ciljem rešavanja određenih problema u preduzeću ili unapređenja poslovanja preduzeća. Vrlo su strateški i daju jasna uputstva za vaše sledeće korake za uspešno planiranje i mesečno delovanje. Kombinacija poslovnog konsaltinga i mentorstva pokazao nam se najefikasniji. Jer ako nikada niste postigli određeni cilj, treba vam neko ko zna put. Svaki susret prilagođen je potrebama klijenta i podrazumeva različite aktivnosti kao što su: kako da od tačke A gde se trenutno nalazite, dođete do tačke B gde želite biti. Poslovni konsultant/mentor pomaže klijentu da prevaziđe blokade, otvori nove prilike i pronađe nove pravce razmišljanja i delovanja svojim iskustvom i znanjem, uz korišćenje mentorskih alata i tehnika savremnog menadžmenta.

VIZUELNI IDENTITET

Vizuelni identitet kao pojam odnosi se na sve elemente vidljive okom, koji se vezuju za određeni brend ili kompaniju. U tradicionalnom poslovanju tu spadaju različiti brendirani predmeti koji se nalaze u okruženju kompanije ili vašeg posla. Kako je način poslovanja vremenom evoluirao i prešao u onlajn sferu, tako se menjao i način na koje sve može neko preduzeće vizuelno da se predstavi.
Pitanje koje je uvek aktuelno je kako učiniti svoj biznis prepoznatljivim u digitalnom marketingu, i na internetu generalno. To se može postići pažljivim dizajnom i odabirom elemenata onlajn vizuelnog identiteta. Trud u domenu dizajna i upravljanja vizuelnim identitetom u digitalnom svetu treba da ima za cilj dobro korisničko iskustvo. U dizajnu treba imati u vidu da je Vaš proizvod ili usluga tu zbog potencijalnog korisnika. Na Vama je da njima omogućite lakši dolazak do proizvoda – bilo kroz sajt koji je lak za korišćenje i dizajn koji je prijatan za oko, bilo kroz profile na društvenim mrežama koji će biti brendirani tako da korisnik može lakše da ih prepozna i prati.

Predavanje indira popadic citat

“Ako želite da pređete na sledeći nivo, ako želite da proširite poslovanje, povećate prodaju i postanete lider u svojoj delatnosti, morate pronaći ljude, koji ne samo da podržavaju Vašu viziju, već i znaju kako da Vaše ciljeve pretvore u stvarnost. Zbog toga je bitno da budete sa nama!”

Preporuke

Bez obzira koliko je godina rada iza Vas, koliko ste toga naučili i iskustva stekli, na Prodajnoj akademiji naći ćete mnoštvo korisnih i inovativnih alata koji će Vam pomoći da svoju prodaju organizujete i posao koji radite dovedete na jedan viši nivo i da sa time vaš biznis ima dimenziju smislenog i organizovanog sa jasno definisanim ciljevima. Na taj način ćete stići do željenog cilja i sebi i svojoj porodici i svojim zaposlenima obezbediti egzistenciju. Naučit ćete da smo svi različiti ljudi, ali da svi težimo ka tome da budemo srećni i zadovoljni sa poslom i na poslu na kojem radimo. Saradnju i dalje nastavljamo na obostrano zadovoljstvo.
Naša kompanija postoji 25 godina, volimo svoje klijente i poštujemo svoje zaposlene. Dolaskom Indire na “ in house” prodajni trening dobili smo ideje za novu prodajnu strategiju i mnoštvo novih konkretnih i odmah primenjivih saveta, vezanih za povećanje prodaje i razvoj brenda. Saradnju i dalje nastavljamo na obostrano zadovoljstvo.
Trening koji motiviše, navodi da sagledate svoje mogućnosti, da ojačate svoje sposobnosti! Praktičan, primenljiv, poučan! Kao posle svakog treninga, osetićete lakoću, zadovoljstvo i želju da ponovo vežbate! U poslu, prodaji! Hvala Indiri na odličnom poslovnom treningu i entuzijazmu koji nesebično daje!
Uvek raspoloženu za novitete, izvor čiste inspiracije, jasne i bistre misli, u blagodati.. To je naša divna dr.sci Indira Popadić, naš poslovni konsultant koja godinama unazad uspešno sarađuje sa nama i unapređuje svojim idejama naše poslovanje. Tople preporuke svima koji žele da budu svoji, različiti od ostalih i uspešni.
Sa iskrenom radošću i velikom zahvalnošću želim da pohvalim vaš stručan i predan rad. Vaš energičan nastup sa puno realnih životnih situacija na interesantnim primerima pomogao je meni i mojim kolegama da usvojimo sve činjenice koje ste nam izneli kroz vaša predavanja. Ovo iskustvo bi rado ponovili ne samo u delu direktne prodaje već i u svim delovima celog procesa prodaje. Veliko hvala na vašem nesebičnom trudu i vremenu koje ste nam poklonili. Sva znanja koja smo lako usvojili kroz svetski pripremljene radionice, već uveliko primenjujemo na domaćem i ino tržištu. Radujem se novom druženju sa vama.
Divana moja mentorica Indira Popadić uz pomoć koje sam svoje poslovanje skroz podigla na viši level, koja me ja usmjerila i koja me i dalje prati na mom putu. Od srca preporučujem svima koji se osjećaju da malo tapkaju u mjestu u svom poslovanju.
"Priručnik Indire Popadić dobio sam na poklon od školskog druga koji mi je preporučio da ga pročitam. Čim sam ga pročitao pozvao sam Indiru i zakazao "IN haus" radionicu u mojoj kompaniji gdje su moji menadžeri i ja bili oduševljeni predlogom i mogućnostima nove organizacije poslovanja i definisanjem efikasnije strategije razvoja. Našu saradnju sa zadovoljstvom nastavljamo."

Mi znamo kako da svoje petogodišnje ciljeve ostvarite u narednih 12 meseci ili kraće:

Zakažite konsultacije

Naš praktičan rad

Jeste li spremni da konačno preduzmete AKCIJU za vaše najveće snove?

Mi Vam nudimo strategiju, edukaciju, podršku i alate. Ekskluzivno Vam nudimo način da od Vaše kompanije napravimo prepoznatljiv i rado viđen BREND. Uz Vas smo 100% i fokus nam je da osiguramo uspeh u postizanju Vaših velikih ciljeva. Vaš uspeh je naš posao!

Poslovna edukacija

Poslovna Edukacija

In house treninzi

"IN HOUSE" treninzi

Poslovni konsalting 1 1

Poslovni konsalting 1:1

Vizuelni marketing

Vizuelni Marketing

Pomoći ćemo vam da:
 • Kristalno jasno definišete svoju viziju.
 • Definišete novu strtegiju rasta i razvoja firme.
 • Fokusirate se na tri najvažnija cilja u razvoju, definisati KPI.
 • Privučete idealne klijente.
 • Proširite bazu kupaca i dobavljača.
 • Organizujete efikasnije svoje poslovanje.
 • Stvorite nove proizvode i usluge.
 • Definišete novu prodajnu strategiju.
Indira popadic bela
 • Obučiti ćemo vaš top menadžment.
 • Obučiti ćemo vaš prodajni tim.
 • Dizajnirati ćemo vam novu marketing strategiju online i offline.
 • Pomoći ćemo vam da ojačate vaš brend.
 • Postavićemo sa vama novu klimu i kulturu u organizaciji.
 • Naučiti ćemo vas da vodite uspešno svoj tim do uspeha.
 • Dobićete uputstva i savete kako da duplirate svoje prihode.
 • Podstaknuti ćemo vas na društvenu odgovornost.
 • Usmeriti ćemo vas da budete srećniji i uspešniji na poslovnom i privatnom planu.