Postani vrhunski menadžer

2 + 1 dan poslovni kurs sa Indirom Popadić

Bez znanja menadžmenta, svako poslovanje je osuđeno na propast. Vrhunski menadžeri se ne rađaju, oni se stvaraju radom, učenjem i posvećenošću. Savladavanjem strategijskog i operativnog menadžmenta, upoznavajući najnovije tehnike i alate savremenog menadžmenta, postaćete mnogo sigurniji u sebe i svoj znanje.

Na ovom poslovnom treningu naučiti ćemo vas kako da razmišljate kao vrhunski menadžer, kako da uradite eksternu i internu analizu svog biznisa koje su temelj razvoja svakog poslovanja. Naučiti ćete kako da upravljate svojim resursima, proizvodom, uslugom, vremenom i kako da uspešno vodite svoj tim ljudi. Moj tim i ja ćemo vam pomoći da unapredite svoje poslovne procese, naučite delegirati, povećate svoje prihode i postanete ozbiljan igrač na tržištu.

 

Teme obuke

Polaznici će biti upoznati na koji način mogu koncipirati svoju biznis ideju, definisati viziju, misiju, strategiju poslovanja, analizu trzišta
na kojem planiraju da plasiraju svoj proizvod, Swot analiza, definisanje ciljne grupe za svoj proizvod ili uslugu.

Prvi dan

Eksterna analiza skeniranje i monitoring tržišta.

Analiza opštih i posebnih ciljeva, Formulisanje strategije

SRM, CRM, Porterov model 5 faktora

Industrijska analiza ugroženosti bazičnih aktivnosti i sredstava

Drugi dan

Interna analiza, Lanac vrednosti. RBV resource based view. Analiza resursa kompanije.

Konkurentska prednost

Upravljanje inovacijama

Delegiranje i Liderstvo

Target

Cilj i zadatak obuke

Da na praktičan i inovativan način objedinite sve ključne elemente za uspešno upravljanje kompanijom, radi postizanja korporativne prednosti i unapređenja poslovnih rezultata, sve u cilju postizanja vrhunskih poslovnih ciljeva. Poznavanje i korišćenje najsavremenijih tehnika i alata u savremenom menadžmentu u ogromnoj meri će uticati na vaš poslovni i profesionalni uspeh. Radionica se sastoji iz 2 dan predavanja i 1 dan vežbe. (implementacija naučenog, online ili offline)

Na koji način želite da pohađate ovaj kurs?

Cena kursa iznosi 850€ / promo cena 650€

U slučaju da izaberete online kurs dobijate pristup edukativnom materijalu na neograničeni vremenski periodu.