Veština
uspešne prodaje
– kako duplirati
svoju prodaju?

dvodnevni trening sa
Indirom Popadić,
poslovnim konsultantom

Jedina vrednost koju Vam niko nikada ne može oduzeti je Vaše znanje!

Ljudi svaki dan nešto kupuju, ali je pitanje od koga kupuju?

Da li kupuju od vas ili od vaše konkurencije?

Prodajni trening namenjen je vlasnicima preduzeća i menadžerima svih nivoa, zatim komercijalistima i prodavcima koji dolaze u direktan kontakt sa kupcima i klijentima, kao i pojedincima koji tek žele da usavrše veštine uspešne prodaje. Na treningu ćete na osnovu internih i eksternih analiza definisati svoj akcioni plan prodaje za predstojeći period.

Cilj teninga je unapređenje poslovnih procesa prodaje uz napredne tehnike i alate savremenog menadžmenta sa kojima ćete za kratko vreme postaviti novu poslovnu strategiju i ostvariti neuporedivo bolje rezultate u prodaji. Jedinstvenom strategijom koja će vam biti predstavljena na poslovnom treningu na prodaju nećete gledati više samo kao na veštinu, nego kao rezultat koji dolazi u dobro postavljenom sistemu.

Vaša investicija iznosi:

450 e /PROMO CENA 350 e (u dinarskoj protivvrednosti)

U cenu je uračunat kompletan radni materijal, priručnik FORMULA USPEŠNE PRODAJE, PLANER PRODAJE i 1 h konsultacija sa Indirom Popadić.

Koje teme obrađujemo na treningu?

PRVI DAN 01

Definisanje prodajne strategije

1. Eksterna
2. Interna
3. Porteova analiza 5 faktora, SWOT analiza
4. Definisanje ciljne grupe
5. Akvizicija novih klijenata

01

DRUGI DAN 02

Super
selling skills

1. Nove realnosti prodaje
2. Tehnike prodaje
3. Prezentacija u prodaji
4. Pregovaranje u prodaji
5. Sales funnel

02

Naši zadovoljni polaznici o treningu:

“Seminar je bio jako koristan, rešila sam sve svoje dileme vezano za prodaju. Topla preporuka svima koji žele da poboljšaju prodaju!”

Ivana Stanojević
TARTUFI SR

“Lepo, korisno, divno iskustvo, koje ću podeliti sa kolegama koje će nam pomoći da budemo još bolji i uspešniji, zadovoljniji i srećniji dok radimo.”

Biljana Rosić
RADIO 021

“Izuzetno predavanje koje mi je dalo jako puno novih saznanja i novih ideja u sprovođenju već zamišljenog.”

Jelena Jovanović
DESERT ROSE SKIN

“Odličan seminar na kom sam došla do novih ideja, znanja i tehnika kojima ću poboljšati svoje poslovanje! Hvala draga Indira.”

Svetlana Tomov     
FONDACIJA 021     

O predavaču

Indira Popadić je CEO i osnivač Centar za poslovnu edukaciju i konsalting “Core International”. Sertifikovani poslovni konsultant i mentor sa više od 1000 sati održanih treninga i mentorskih sesija. Interni je i eksterni auditor za ISO standarde 9001:2015 QMS sertifikovana od međunarodno akreditovane konsultantske kuće Exemplar Global.

Više od 25 godina iskustva u direktnoj prodaji kao vlasnik preduzeća svoje iskiustvo i znanje prenosi preduzetnicima, menadžerima i prodajnim timovima koji žele više i bolje na poslovnom planu, ali i u svom privatnom životu.

U završnoj je fazi odbrane doktorske disertacije na Beogradskom Univerzitetu, Tehnički Fakultet u Boru – smer inženjerski menadžment pa ćete na seminaru imati prilike da budete upoznati sa najnovijim alatima i tehnikama savremenog menadžmenta koje ćete moći koristiti već sledećeg dana u svom poslovanju.

Autor je Interaktivnog priručnika “Uzmite život u svoje ruke” – 7 koraka od ideje do realizacije i autor projekta Biznis Planer Uspešne Žene.

Savladajte formulu uspešne prodaje već danas

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA