Da li želite da
povećate svoju prodaju
i unapredite svoj biznis?

PRED VAMA SE NALAZI JEDINSTVENI PRIRUČNIK NA NAŠEM TRŽIŠTU SA TEMOM DEFINISANJA STRATEGIJE USPEŠNE PRODAJE
Indira 2

AKO NEMA  PRODAJE- NEMA NI  BIZNISA!

Dobrodošli na prodajnu stranicu "Formula uspešne prodaje"!
Da li želite postati vrhunski prodavac koji ostvaruje impresivne rezultate?
Da li želite ovladati najvažnijim principima prodaje i stvoriti strategiju koja će vam doneti neverovatne uspehe?
Ako je vaš odgovor "da", onda je "Formula uspešne prodaje" pravi izbor za vas!
Ovaj priručnik je vaš ključ ka uspehu u savremenom menadžmentu prodaje. On je dizajniran kako bi vam pružio sveobuhvatan pregled najvažnijih aspekata prodajnog procesa i pružio vam konkretan tromesečni akcioni plan koji će vas voditi ka postizanju izvanrednih rezultata.
Šta ćete naučiti uz "Formula uspešne prodaje"?
 1. U prvoj lekciji, otkrićete suštinske koncepte sistema, poslovnih procesa i menadžmenta koji će vam pomoći da razumete osnove prodaje i razvijete efikasne strategije.
2. U lekciji o organizaciji, saznaćete kako pravilno organizovati svoju firmu, definisati viziju i misiju, i izgraditi jaku organizacionu strukturu koja će podržavati vaš prodajni uspeh.
3. Uz lekciju o okruženju, naučićete kako analizirati eksterno i interno okruženje, identifikovati ključne faktore i koristiti ih za razvoj konkurentske prednosti.
4. U lekciji o ciljnoj grupi, istražićemo kako definisati i segmentirati kupce, kako biste precizno ciljali svoje marketinške napore i izgradili snažne odnose sa njima.
5. Uz lekciju o ostvarivanju ciljeva, dobit ćete sveobuhvatan uvid u proces definisanja poslovne strategije, postavljanja ciljeva, razvoja prodajne strategije i upravljanja finansijskim aspektima prodaje.
6. U lekciji o unapređenju prodajnih odnosa, naučićete kako iskoristiti prednosti CRM sistema, unaprediti komunikaciju sa kupcima i izgraditi dugoročne, održive odnose.
7. Uz lekciju o upravljanju zaposlenima, saznaćete kako brinuti o vašem timu i efikasno upravljati ljudskim resursima za postizanje izvanrednih rezultata.
8. U lekciji o znanju, otkrićete ključne veštine uspešne prodaje, naučiti kako voditi prodajne razgovore i upotpuniti svoje znanje o procesu prodaje.
Priručnik sam osmislila kao jedno putovanje od početnog stanja vašeg biznisa i tačke A – START do tačke
B – DUPLIRANA PRODAJA. Fokus je na AKCIONOM PLANU FUP- 1-2-3M2X koji sam testirala u radu sa mojim klijentima, prolazeći kroz deset lekcija, sa mnogo usputnih saveta i primera iz prakse.

Kojih su to 10 koraka koje ćemo proći na putu povećanja prodaje?

Spremni ste za promenu?
Počnite odmah i poručite priručnik koji će transformisati vaš biznis već od sutra!

Cena priručnika je: 1690,00 RSD + ptt troškovi
Poručite

Za koga je ovaj priručnik?

Ovaj priručnik je namenjen vlasnicima firmi, menadžerima, prodavcima i onima koji vode timove prodavaca. Bez obzira da li se bavite B2B, B2C ili D2C prodajom, „Formula uspešne prodaje“ je stvorena za vas.

Mnogi ljudi na ovim pozicijama ulaze u posao površno, što često rezultira neuspehom u prodaji i poslovanju uopšte. 

Ali vi ne želite biti jedan od njih. Nećete gubiti vreme na kuknjavu. Umesto toga, odlučili ste da naučite i primenite pravila koja su vam potrebna za uspeh u vašem biznisu.

Vi ste osoba koja ulaže u svoje znanje jer shvatate da je to ključ za postizanje uspeha. Nećete čekati da se stvari same promene. Ovaj priručnik će vam omogućiti da unapredite svoj biznis na snažan način.

Neka vaše ulaganje bude ulaganje u sebe, jer samo tako možete postići izvanredne rezultate.

 

Free hard cover book mockup formula

"Ovaj priručnik nije za one koji traže magične formule ili instant rešenja.
Za građenje uspešnog biznisa potrebno je vreme, strpljenje, neprestano učenje i ulaganje.
Ako ste spremni posvetiti se procesu, "Formula uspešne prodaje" će vam pružiti duboko razumevanje i konkretan akcioni plan za ostvarenje dugoročnih rezultata.

Indira popadic bela

Zašto da učite od mene?

 

Ja sam Indira Popadić,  CEO i osnivač centra za poslovnu edukaciju i konsalting „Core International“. 

Postoji nekoliko razloga zašto biste trebali učiti od mene:

 1. Bogato iskustvo: Sa više od 28 godina iskustva u direktnoj prodaji i kao poslovni konsultant, stekla sam veliko  iskustvo u razumevanje poslovnih procesa i izazova sa kojima se susreću menadžeri i prodavci. Moje iskustvo obuhvata širok spektar industrija i situacija, što mi omogućava da vam pružim praktične savete i strategije koje su testirane i dokazane.

 2. Stručnost i sertifikacija: Kao sertifikovani poslovni konsultant i mentor, kontinuirano se obrazujem i usavršavam kako bih pratio najnovije trendove i prakse u industriji. Takođe, posedujem sertifikate za ISO 9001:2015 QMS – Sistem menadžmenta kvalitetom, što me čini kvalifikovanim da vam pružim dublji uvid u upravljanje kvalitetom.

 3. Autorski rad i priznanja: Kroz svoju karijeru, autor sam dva priručnika i razvila sam veliki broj menadžerskih alata za unapređenje poslovanja.

 4. Verovanje u vaš potencijal: Ono što je najvažnije, verujem u vas i vašu sposobnost da postignete više i bolje rezultate. Moja strast je da vam pomognem da otkrijete vaš puni potencijal i da prenesem znanje i alate koji će vam pomoći da postignete uspeh u poslovanju.

Učenje od mene će vam pružiti praktične savete, stručnost i podršku koja će vam pomoći da unapredite svoje veštine i ostvarite fantastične rezultate u prodaji.

 

Uz priručnik FORMULA USPEŠNE PRODAJE naučićete kako da :

Novac uložen u znanje uvek će vam se vratiti, u to budite sigurni. Osim toga, pročitaćete i poslovna iskustva priznatih stručnjaka u svojim oblastima. Njihova više godina sticana iskustva i znanja pronaći ćete na kraju svakog poglavlja priručnika: 

 • Dr Dragana Đermanović – savetnica za rast i razvoj lidera, menadžera, preduzetnika i kompanija. Zahvaljujući svom radu proglašena je i za jednu od TOP 100 preduzetnica.
 • Miša Lukić – svetski priznati ekspert iz oblasti dizajniranja novih biznis modela s ciljem kreiranja biznisa vrednog komuniciranja.
 • Dr sc. Saša Petar – poslovni trener, kouč i poslovni savetnik, predavač, autor je trideset knjiga iz oblasti prodaje, pregovaranja i poslovnog razvoja.
 • Svetlana Sarafijanović – finansijski i poreski konsultant, vlasnica agencije „Sigma Solution”.
 • Milica Rašević – vlasnica marketinške agencije „Adnea” i ekspert iz oblasti digitalnog marketigna i oglašavanja.
 • Milan Milićev – Brending & Design consultant, ekspert veb-dizajna, sa više od deset godina profesionalnog iskustva u izradi veb-sajtova i internet marketinga.

Poručite FORMULU USPEŠNE PRODAJE
obaveznu LEKTIRU I LITERATURU ZA SVE PROFESIONALNE PRODAVCE

Cena priručnika je: 1690,00 RSD + ptt troškovi
Poručite

"Ne mislim da postoji čarobni štapić za uvećanje prodaje, ali
kontinurani rad, kontinuirano učenje i upoznavanje s različitim modelima i alatima, poput lekcija koleginice Indire, prave razliku između uspešnog biznisa,
uspešne prodaje i loših rezultata."

Biljana Lazarević

Senior Consultant, Casa Forte

PLANER PRODAJE - PLANER PRODAJNIH SASTANAKA

Svaki cilj ostvariće se ako isplaniramo unapred svoje korake do njega.  Kako biste ih lakše postavili,  pratili i ostvarili prodaju, pripremila sam za vas PLANER PRODAJE koji sadrži:

 • Strategiju prodaje : šta prodajte, kome prodajete i kako prodajete
 • Definisanje CILJEVA i KPI
 • Godišnji plan prodaje
 • Mesečni plan prodaje
 • Nedeljni plan prodaje
 • Dnevni planer prodajnih sastanaka
 • Planer prodaje će vas i vaš prodajni tim svaki dan podsetiti šta konkretno trebate raditi
Planer prodaje

PLANER PRODAJE neophodan je menadžerski alat za sve profesionalne prodavce - B2B, B2C, D2C .

Poručite danas i počnite da menjate svoj
BIZNIS na bolje već od sutra.

Free hard cover book mockup formula

Formula uspešne prodaje

1690,00 RSD + ptt troškovi
Poručite
Planer prodaje

Planer prodaje

1690,00 RSD + ptt troškovi
Poručite
Specijalna ponuda formulaplaner

SPECIJALNA PONUDA

2990,00 RSD + ptt troškovi
Poručite