O meni

Dr Indira Popadić je sertifikovani poslovni konsultant i mentor, doktor tehničkih nauka – smer inženjerski menadžment. Uz formalno obrazovanje dugi niz godina se edukujuje i usavršava na ličnom i profesionalnom planu. Sertifikovani je interni i eksterni auditor za ISO 9001:2015 QMS – Sistem menadžmenta kvalitetom. Poseduje dvadesetosmogodišnje iskustvo u preduzetništvu. Pored komercijalnih obavljala je i funkcije mentora i trenera top menadžera. Ekspert je za razvoj strategije prodaje i vođenje prodajnih timova – počev od definisanja prodajnog ciklusa, preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja njihovog brenda. Održala je više od 1000 sati treninga strategije prodaje i 1500 koučing sati menadžerskih ekspertskih veština koje vode kako profesionalnom tako
i ličnom razvoju.

Postani vrhunski
menadžer

Vrhunski menadžeri se ne rađaju, oni se stvaraju. Na dvodnevnom poslovnom treningu naučiti ćemo vas kako da unapredite svoju poslovnu karijeru. Savladate osnove strategijskog i operativnog menadžmenta, upoznavajući najnovije tehnike i alate savremenog menadžmenta. Naučiti ćemo vas kako da budete efikasni i efektivni, kako da upravljate resursima sa kojima raspolažete, kako da upravljate svojim vremenom i kako da uspešno vodite svoj tim ljudi, bez obzira na to da li imate zvaničnu titulu ili ne.

Formula uspešne prodaje –
PRODAJNA AKADEMIJA

Kreiranje jedinstvene prodajne strategije, odnosno postavljanje prodajnih ciljeva je jedan od najvažnijih aspekata za postizanje dobrih rezultata u poslu i jedina formula opstanka na tržištu. Na poslovnom treningu ćete kreirati vašu jedinstvenu prodajnu strategiju i već prvog radnog dana je implementirati u svom poslovanju. Nakon uspešno savladanog treninga očekuje vas sertifikat o završenom poslovnom treningu Veštine Uspešne Prodaje – Centra za poslovnu edukaciju i konsalting „CORE INTERNATIONAL“

Kako od sebe i svog
proizvoda napraviti brend

Ako imate svoj proizvod ili uslugu koji želite da prodate ili podelite sa drugim ljudima , neuporedivo ćete to lakše postići ako od svog proizvoda ili sebe napravite prepoznatljiv BREND. Na osnovu mog dugogodišnjeg iskustva u radu sa kompanijama pozivam vas da mi se pridružite na poslovnom kursu gde ću vam uz alat BRAND CORE STRATEGIC VISION MAP pomoći da sebe i svoj proizvoda pretvorite u prepoznatljiv i moćan BREND.

Moja mapa uspeha

Drage moje, ako se još niste pokrenule u pravcu svojih želja i snova, ako stojite u mestu i čekate da se nešto samo promeni – imam odličan predlog za vas! Pozivam vas na jednu magičnu i vrlo korisnu radionicu koja vam može promeniti život na bolje. Šta kažete da se zajedno pokrenemo ka toj željenoj promeni? Hajde da testiramo, hajde da letimo! ŽIVOT JE SAM PO SEBI NAJVEĆI POKLON! Vreme je da uzmete život u svoje ruke i kreirate život kakav želite.

Postani poslovni konsultant
– četvoromesečni poslovni kurs

Jedno od najtraženijih zanimanja u budućnosti biće i zanimanje poslovnog konsultanta, jer će brzine promena na tržištu zahtevati ekspertska znanja za vlasnike malih i srednjih preduzeća.

Na ovom vrlo zahtevnom poslovnom kursu dobićete osnovna znanja kojima ćete moći da pokrenete svoju privatnu praksu kao poslovni konsultanti.

Predavači od kojih ćete učiti su eminentni profesori i poslovni konsultanti sa dugogodišnjim iskustvom.

Prijavite se: Cena: 1200 e (dinarska protivrednost)
Mogućnost plaćanja u ratama.

Poslovna akademija

Dugogodišnje iskustvo i rad sa vlasnicima preduzeća, preduzetnicima, menadžerima, izvršiocima, administrativnim radnicima i svim subjektima uključenih u rad jedne kompanije doveo nas je do zaključka da su ZNANJE i POSLOVNE VEŠTINE tačka koja odvaja uspešne od neuspešnih.

Naš cilj je da vas i vašu kompaniju sačuvamo i omogućimo vam put među najuspešnije.

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA