Postani vrhunski menadžer

Vrhunski menadžeri se ne rađaju, oni se stvaraju. Na dvodnevnom poslovnom treningu naučiti ćemo vas kako da unapredite svoju poslovnu karijeru. Savladate osnove strategijskog i operativnog menadžmenta, upoznavajući najnovije tehnike i alate savremenog menadžmenta. Naučiti ćemo vas kako da budete efikasni i efektivni, kako da upravljate resursima sa kojima raspolažete, kako da upravljate svojim vremenom i kako da uspešno vodite svoj tim ljudi, bez obzira na to da li imate zvaničnu titulu ili ne.

Saznajte višePrijavite se
Postani vrhunski menadzer feat
Formula uspesne prodaje prodajna akademija

Prodajna akademija

 Cilj  PRODAJNE AKADEMIJE je unapređenje procesa prodaje i povećanja profita uz napredne tehnike i alate savremenog menadžmenta sa isključivim fokusom na PRODAJI i optimizaciji troškova kojima ćete za kratko vreme postaviti novu poslovnu strategiju i ostvariti neuporedivo bolje rezultate u poslovanju.

Jedinstvenom prodajnom strategijom koja će vam biti predstavljena na Prodajnoj akademiji na prodaju nećete gledati više samo kao na veštinu, nego kao rezultat koji dolazi u dobro postavljenom sistemu.

Prodajna akademija  stručno je usavršavanje s velikim brojem praktičnih primera i vežbi. Radi se u malim grupama sa ekspertima  na rešavanju konkretnih primera. 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i naučite kako prezentovati ponudu i uspešno pregovarati, na koji način upravljati reklamacijama te kako povećati i duplirati prodaju!

Akademija se održava u periodu od 3 meseca online ili po dogovoru u prostorijama klijenta za njegov prodajni tim. Nakon odslušanih svih 6 modula svaki polaznik definiše svoju USP unique selling proposition + 1 mesec supervizije od strane jednog mentora. Vaša investicija u vaš biznis  iznosi: 1000 e „early bird“  do 30.10. 2023. cena iznosi 700 e (u dinarskoj protivvrednosti)

START 01.11. 2023. sreda u 20 h zoom.

Saznajte višePrijavite se

Kako od sebe i svog proizvoda napraviti brend

Ako imate svoj proizvod ili uslugu koji želite da prodate ili podelite sa drugim ljudima , neuporedivo ćete to lakše postići ako od svog proizvoda ili sebe napravite prepoznatljiv BREND. Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa firmama pozivam vas da nam se pridružite na poslovnom kursu gde ćemo vam uz alat BRAND CORE STRATEGIC VISION MAP pomoći da sebe i svoj proizvoda pretvorite u prepoznatljiv i moćan BREND.

Saznajte višePrijavite se
Kako od sebe i svog proizvoda napraviti brend feat
Moja mapa uspeha

Moja mapa uspeha

Drage moje, ako se još niste pokrenule u pravcu svojih želja i snova, ako stojite u mestu i čekate da se nešto samo promeni – imam odličan predlog za vas! Pozivam vas na jednu magičnu i vrlo korisnu radionicu koja vam može pomoći da promenite život na bolje. Šta kažete da se zajedno pokrenemo ka toj željenoj promeni? Hajde da testiramo, hajde da letimo! ŽIVOT JE SAM PO SEBI NAJVEĆI POKLON! Vreme je da uzmete život u svoje ruke i kreirate život kakav želite.

Saznajte višePrijavite se

Postani poslovni konsultant – četvoromesečni poslovni kurs

Jedno od najtraženijih zanimanja u budućnosti biće i zanimanje poslovnog konsultanta, jer će brzine promena na tržištu zahtevati ekspertska znanja za vlasnike malih i srednjih preduzeća.

Na ovom vrlo zahtevnom poslovnom kursu dobićete osnovna znanja kojima ćete moći da pokrenete svoju privatnu praksu kao poslovni konsultanti.

Predavači od kojih ćete učiti su eminentni profesori i poslovni konsultanti sa dugogodišnjim iskustvom.

Prijavite se: Cena: 1.200€ (dinarska protivrednost)
Mogućnost plaćanja u ratama.

Saznajte višePrijavite se
Kako od sebe i svog proizvoda napraviti brend feat
Moja mapa uspeha

Poslovna akademija

Dugogodišnje iskustvo i rad sa vlasnicima firmi/kompanija, preduzetnicima, menadžerima, izvršiocima, administrativnim radnicima i svim subjektima uključenim u rad jedne organizacije doveo nas je do zaključka da su ZNANJE i POSLOVNE VEŠTINE tačka koja odvaja uspešne od neuspešnih.

Naš cilj je da vas i vašu firmu/kompaniju sačuvamo i omogućimo vam put među najuspešnije.

Saznajte višePrijavite se

Start Up Akademija za žene preduzetnice
AP Vojvodine

Ukoliko ste preduzetnica ili planirate da krenete u svet preduzetništva, na pravom ste mestu jer je START UP AKADEMIJA „OSNAŽENA, ONA MOŽE SVE“  idealna za vas kako biste bez straha krenuli sa vlastitim poslovanjem, ali i iskoristili mogućnost da se dodatno edukujete uz stručne trenere i mentore poslovnih veština.

Start up akademija organizuje se uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam AP Vojvodine.
Cilj akademije je da vam tokom 2 meseca pruži osnovna znanja potrebna za uspešno vođenje vašeg biznisa.
Start up akademija je BESPLATNA za sve prijavljene žene , ali je prisustvo na svih 9 predavanja (offline i online) u toku 2 meseca obavezno. 
BROJ MESTA JE OGRANIČEN, PRIJAVA JE OBAVEZNA.

Saznajte višePrijavite se
Startup akademija hero cover

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

ForeverMont vetRoyal vetIgor smiljanicIlliNs plakatAsjaControlplus logo@5xDiannaDimitrije stankovGama petKuca znanja logo2 404x225Mastalica logoMera dekoraPezosPointers logo webRrabShine sSole rabTartufiUniverexportUrbana opremaVecni pomenLogo megga