NAŠ TIM

Prof dr Vilmoš Tot,

poslovni konsultant

Preko dve decenija iskustva u visokom obrazovanju, treninzima, obukama i konsaltingu. Naučni i stručni rad ostvario je kroz proučavanje i primenu u oblastima Menadžmenta, Strategijskog menadžmenta, Upravljanja znanjem, Intelektualnog kapitala, Organizacije, Menadžmenta ljudskih resursa.

Interdisciplinaran pristup primenjuje u svome radu shodno svome obrazovanju (osnovne studije – profesor informatika 1997., specijalističke studije – specijalista u oblasti upravljanja razvojem 2000., magistarske studije – magistar nauka o menadžmentu 2002., doktorske studije – doktor tehničkih nauka u oblasti industrijskog inženjerstva i menadžmenta 2007.).

Publikovao preko pedeset naučnih radova u časopisima i konferencijama u zemlji i inostranstvu, učasnik više domaćih i međunarodnih projekata. Na osnovu svog znanja i iskustva među vodećim je poslovnim konsultantima u zemlji i regionu.

Doc dr Tijana Savić Tot,

poslovni konsultant

Konsultant i predavač sa više od 15 godina iskustva u oblasti obrazovanja, primarno iz domena strategijskog menadžmenta i menadžmenta ljudskim resursima.

Docent na osnovnim i master studijama na predmetima iz oblasti menadžmenta. Publikovala preko 30 naučnih radova u časopisima i konferencijama u zemlji i inostranstvu, iz oblasti Menadžmenta, Strategijskog menadžmenta, Upravljanja znanjem i Menadžmenta ljudskih resursa. Učesnica više domaćih i međunarodnih projekata.

mr Gordana Kadojić,

poslovni konsultant

Magistar ekonomije, konsultant za razvoj poslovnih vještina, Stručnjakinja za razvoj prodaje. Razvoj i vođenje timova, managera i njihovih potencijala, razvoj organizacije i učinkovitih procesa.

Najveću podršku pruža u realizaciji prodajnih rezultata
20 godina iskustva u prodaji na rukovodećim pozicijama u sektoru FMCG industrije sa strane proizvođača, distributera i trgovačkih lanaca.

Iskustvo u vođenju timova (od 10 do 200 zaposlenika)
Iza sebe ima odlične rezultate na managerskim pozicijama u hrvatskim i multinacionalnim tvrtkama

MA Olivera Perišić,

ljudski resursi

RE&CBT terapeut pod supervizijom.

Olivera je završila master studije iz industrijsko organizacione psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Edukant je “Srpskog centra za RE&CBT”, trenutno na trećoj godini specijalizacije iz psihoterapije. Radi kao HR Menadžer u novosadskoj IT firmi, gde rukovodi svim procesima upravljanja ljudskim resursima, kao što su regrutacija i selekcija, onbording, razvoj i briga o zaposlenima, employer brending i performance managment.

Pored toga radi u “Centru za edukaciju i odvikavanje od kockanja”, gde kao psiholog edukuje klijente centra kako da se oslobode zavisnosti koristeći niz tehnika, alata i soft skills predavanja kao što su: Asertivna komunikacija ili trening samopouzdanja, upravljanje vremenom,
oslobađanje od besa, tehnike samoprihvatanja, sve u cilju osnaživanje njihovih ličnih talenata i zdravijeg života.

Dejana Cvetković,

Brending & Design konsultant

Kreativni direktor sa preko 20 godina iskustva u brendingu, multidisciplinarni dizajner koji kreativno spaja tačke između proizvoda, marketinga i strategije, što rezultira stvaranjem brend indentiteta sa fokusom na stavranju brend iskustva.

Od 2005 stvara u brzo rastućoj ekonomiji i svetkoj destinaciji UAE – Dubai gde je 15 goodina radila sa globalnim brendovima kao i na lansiranju novih brendova na tržištu.