Naš tim

Olivera perisic

MA Olivera Perišić

ljudski resursi

RE&CBT terapeut

Olivera je završila master studije iz industrijsko organizacione psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Edukant je “Srpskog centra za RE&CBT”, trenutno na četvrtoj godini specijalizacije iz psihoterapije. Radi kao HR Menadžer u novosadskoj IT firmi, gde rukovodi svim procesima upravljanja ljudskim resursima, kao što su regrutacija i selekcija, onbording, razvoj i briga o zaposlenima, employer brending i performance managment.

Pored toga drži psihoterapijske seanse i edukuje naše klijente koristeći niz tehnika, alata i soft skills predavanja kao što su: Asertivna komunikacija ili trening samopouzdanja, upravljanje vremenom, oslobađanje od besa i tehnike samoprihvatanja. Sve sa ciljem da klijenti prevaziđu svoje blokade efikasnosti i osnaže svoje lične talenate kako bi postali hrabri i počeli da vode zdrav i ispunjen život.

Biljana manic stojanov

Biljana Manić Stojanov

Biljana Manić Stojanov, diplomirani pravnik, trener i edukator savremenih poslovnih veština.

Autor programa i treninga: Business English, English For IT Business Communication, Law English, Rezilijentnost na Poslu, Business Canvas Workshop, Savremena Komunikacija za Tinejdžere, Uspešno Rešavanje Konflikata, Stres Menadžment, Leadership Communication. Sertifikovani Copywriter i Content Writer. LifeLong Learning je princip koji propagira i kojim se i sama vodi.

Sertifikovani je NLP trener, PCM trener i coach-a, Points of You facilitaor-a, Identity Compass consultant.

 

Bojan božović

Bojan Božović

Bojan je preduzetnik, predavač i trener. Godine 2009. proglašen je za najboljeg prodavca u Studio Moderni. Sa samo 24 godine postao je direktor customer manager centra sa više od 120 zaposlenih. Višestruko je nagrađivan za svoje uspehe. On zastupa proaktivni pristup radu u svim segmentima poslovanja.

Poseduje preko 15 godina iskustva u prodaji, regrutaciji i selekciji, kao i obučavanju i vođenju ljudi različitih profila. Saradjivao je velikim brojem različitih firmi.Kao predavač gostovao je širom naše zemlje i regiona. Za njega je karakteristična energija koja dominira od početka do kraja njegovih treninga i predavanja. Danas, izmedju ostalog, uspešno rukovodi projektom “Unapredi se” i ujedno svojim timom profesionalnih prodavaca. Bojan je angažovan kao jedan od predavača na Akademiji prodaje u Novom Sadu.