Profesionalni konsalting i edukacija

 PRODAJNA AKADEMIJA

2 meseca napredne edukacije + 1 mesec supervizije za prodajne timove i menadžere prodaje

PRODAJA je NAUKA i jedini poslovni proces koji donosi PROFIT!
Uložite u svoje ZNANJE I VEŠTINE i ovladajte PRODAJOM, koja predstavlja EGZISTENCIJU svake FIRME.
 PRODAJNA AKADEMIJA = 2 meseca VIP edukacije
+ 1 mesec supervizije
START 20.03.2024. u 20 h zoom

Ljudi svaki dan nešto kupuju, ali je pitanje od koga kupuju?
Da li kupuju od vas ili od vaše konkurencije?

PRODAJNA AKADEMIJA namenjena je vlasnicima firmi i menadžerima svih nivoa, zatim komercijalistima i prodavcima koji dolaze u direktan kontakt sa kupcima koji žele da usavrše strategiju uspešne prodaje i postanu profesionalci i lideri u svojoj deleatnosti. Na akademiji ćete na osnovu internih i eksternih analiza definisati svoj USP JEDINSTVENU STRATEGIJU PRODAJE ZA SVOJU KOMPANIJU uz akcioni plan za predstojeći period.

Cilj akademije je unapređenje poslovnih procesa prodaje i povećanja profita uz napredne tehnike i alate savremenog menadžmenta sa isključivim fokusom na PRODAJU uz koje ćete za kratko vreme postaviti novu poslovnu strategiju i ostvariti neuporedivo bolje rezultate. Jedinstvenom strategijom koja će vam biti predstavljena na poslovnoj akademiji na prodaju nećete gledati više samo kao na veštinu, nego kao rezultat koji dolazi u dobro postavljenom sistemu.

PRODAJNA AKADEMIJA  stručno je usavršavanje s velikim brojem praktičnih primera i vežbama. Radi se u malim grupama sa ekspertima iz prakse na rešavanju konkretnih primera. Akademija vam garantuje uspeh u komunikaciji te poboljšanje odnosa s ljudima na ličnom i poslovnom planu. Iskoristite priliku i naučite kako prezentovati ponudu i uspešno pregovarati, na koji način upravljati reklamacijama te kako unaprediti, a zašto ne, i duplirati prodaju!

Akademija se održava u periodu od 2 meseca ( 6 online predavanja od po 1,5 h) ili po dogovoru u prostorijama klijenta za njegov prodajni tim. Nakon odslušanih svih 6 modula svaki polaznik definiše svoju JPS jedinstvenu strategiju prodaje uz 1 mesec supervizije od strane jednog mentora.

Ocena naših Klijentata koji su prošli akademiju je 9,70.

Vaša investicija u vašu karijeru i vaš biznis iznosi:

1000 e / „early bird“ do 20.03. 2024. cena iznosi 700 e (u dinarskoj protivvrednosti) START  20.03. sreda u 20 h zoom.

U cenu je uračunato 2 meseca napredne edukacije, kompletan radni materijal + 1 mesec supervizije sa dr Indirom Popadić

Transformišite Vaše Poslovanje uz Profesionalni Konsalting

 

Kroz naš pristup koji se temelji na analizi, strategiji i implementaciji, nudimo sveobuhvatne konsultantske usluge prilagođene specifičnim potrebama Vašeg poslovanja. Bez obzira da li se radi o optimizaciji procesa, razvoju strategije rasta, unapređenju operativne efikasnosti ili transformaciji poslovnih modela, naš tim je spreman da Vam pruži podršku.

Započnite put ka uspehu danas. Kontaktirajte nas i saznajte kako naš tim konsultanata može da podrži rast i razvoj Vašeg poslovanja.

 

Koje teme obrađujemo na AKADEMIJI?

PRVI MESEC 01

01 

Definisanje prodajne strategije

MODUL I

Growth Mindset – pristup prodaji

Sales CORE SISTEM

Stejkholderi

Organizaciona struktura

MODUL II

Analiza tržišta – eksterna analiza

Interna analiza – lanac vrednosti

GAP i SWOT  analiza

MODUL III

Ko su oni zbog kojih radite

Segmentacija kupaca

Povećanje prodaje sa postojećim kupcima

Analiza biznis modela sa PDCA marticom

DRUGI MESEC 02

02

Alati za razvoj kupaca

MODUL IV

Kako ostvariti svoje prodajne ciljeve

Ključni indikatori performansi

PRODAJNA STRATEGIJA

(PxK) x (AxX) = FUP

MODUL V

Koraci u prodajnom procesu

Sales funnel

10 tehnika za brzo unapređenje prodaje

Akcioni plan FUP 1-2-3M2x

MODUL VI

Marketing strategija

Izrada marketing strategije za 3 meseca

CRM

Rast i razvoj BRENDA

Implementacija

Naši zadovoljni akademci o treningu:

“Bez obzira koliko je godina rada iza Vas, koliko ste toga naučili i iskustva stekli, na Prodajnoj akademiji naći ćete mnoštvo korisnih i inovativnih alata koji će Vam pomoći da svoju prodaju organizujete i posao koji radite dovedete na jedan viši nivo i da sa time vaš biznis ima dimenziju smislenog i organizovanog sa jasno definisanim ciljevima. Na taj način ćete stići do željenog cilja i sebi i svojoj porodici i svojim zaposlenima obezbediti egzistenciju. Naučit ćete da smo svi različiti ljudi, ali da svi težimo ka tome da budemo srećni i zadovoljni sa poslom i na poslu na kojem radimo. Saradnju i dalje nastavljamo na obostrano zadovoljstvo.”
“Prodajna akademija je za mene veoma neobično iskustvo - toliko liubaznosti pre svega, predusretljivosti i profesionalizma na jednom mestu. Rad sa Indirom pomogao mi je da svoja teorijska znanja osvežim, raznim alatima i tehnikama, da ih nadogradim, a potom da svoje poslovne ideje kao menadžera prodaje, pretvorim u planove i da ostvarim konkretne prodajne rezultate! Drago mi je što sam imala prilika da prisustvujem predavanju prof. dr. Saša Petar koji je svoim izlaganjem i primerima dobre i loše poslove prakse na pilak način, budio znatiželju i držao pažnju svakom temom koju je otvarao tokom izlaganja.”

Predavači na Prodajnoj Akademiji:

dr Indira Popadić je CEO i osnivač Centar za poslovnu edukaciju i konsalting “Core International”. Sertifikovani poslovni konsultant i mentor sa više od 1000 sati održanih treninga i mentorskih sesija. Interni je i eksterni auditor za ISO standarde 9001:2015 QMS sertifikovana od međunarodno akreditovane konsultantske kuće Exemplar Global. 

Više od 28 godina iskustva u direktnoj prodaji kao preduzetnica svoje iskustvo i znanje prenosi  menadžerima i prodajnim timovima koji žele ostvariti nadprosečne rezultate i postati lideri u svojoj delatnosti. 

Doktorirala je na  Beogradskom Univerzitetu, Tehnički Fakultet u Boru – smer inženjerski menadžment. Predavač je na velikom broju kongresa i autor je Interaktivnog priručnika “Uzmite život u svoje ruke – 7 koraka od ideje do realizacije“, priručnika „Formule uspešne prodaje“  namenjenog prodavcima i prodajnim timovima, kao i menadžerskog alata za unapređenje  prodajnih sastanaka i komunikacije „Planera prodaje“. Kao poslovni konsultant ostvarila je uspešnu saradnju sa velikim brojem kompanija u zemlji i regionu.

Konsalting - poslovna edukacija i konsalting usluge

Gost predavač:
Docent dr.sc. Saša Petar

Profesor visoke škole, autor je i koautor 32 poslovne knjige.
Vodi treninge iz menadžmenta, prodajne komunikacije (prezentacijske, pregovaračke i prodajne veštine), komunikacije u timu i upravljanje timom (rešavanje konflikta i motivacija, organizacija i vođenje sastanaka), upravljanje promenama i rešavanja problema (krizni menadžment). Kao konsultant radio je sa velikim kompanijama 
u Hrvatskoj i inostranstvu (osiguravajuće kompanije (Allianz, Generali, Grawe), finansijske
organizacije (FINA); naftna industrija i energetika (INA, Petrol, Tifon, Exxon Mobil, HEP, TMK), bezalkoholna pića (Coca Cola), pivare (Karlsberg – Panonska pivara, Stella Artois – Zagrebačka pivara), škole stranih jezika (HalPet), mystery shopping (Heraklea), banke (Hypo bank, Reiffeisen bank, Wiener Stadttische), farmaceutika (ACG Lukaps), računala (IBM), elektro i telekomunikacije (Končar), IT usluge (RECROnet), izdavačke kuće (Mozaik knjiga), gradjevinarstvo (Eurco, Nexe grupa, Hormann), prehrana i trgovina (Billa, Perutnina, Konzum), uredski materijal (RAM 3), tehnička oprema i alati (Würth) … 

Konsalting - poslovna edukacija i konsalting usluge - Sasa petar

 PRODAJNA AKADEMIJA  ZA VRHUNSKE PROFESIONALCE - VIP EDUCATION PROGRAM

PRIJAVA ZA prodajnu AKADEMIJU

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

ForeverMont vetRoyal vetIgor smiljanicIlliNs plakatAsjaControlplus logo@5xDiannaDimitrije stankovGama petKuca znanja logo2 404x225Mastalica logoMera dekoraPezosPointers logo webRrabShine sSole rabTartufiUniverexportUrbana opremaVecni pomenLogo megga