Interaktivni priručnik

Uzmi zivot u svoje ruke

autor: dr Indira Popadić, poslovni konsultant i mentor
cena priručnika: 1590 din+ptt

UZMITE ŽIVOT U SVOJE RUKE

Interaktivni priručnik za preduzetnike i one koji to žele da postanu

 • Provešću vas kroz proces kreiranja kompletne strategije za svoju biznis ideju
 • U knjizi ćete naći najkorisnije primere iz prakse koji će vam pomoći da ne napravite najčešće greške i da u što kraćem roku dođete do svog cilja
 • Pomoći ću vam da sagledate sve praktične i formalne aspekte otvaranja firme u Srbiji (uključujući zakonsku regulativu)
Poručite interaktivni priručnik

PREPORUČENO OD UDRUŽENJA POSLOVNIH ŽENA SRBIJE

Rekli su o priručniku

“Neki od nas znaju šta hoće, ali retki kako da to i ostvare. Ovaj sjajni priručnik pomoći će vam i da jasno razumete šta želite, ali i što je još važnije – kako da svoju želju, maštanje ili naizgled pusti preduzetnički san pretočite u fantastičnu stvarnost! Kroz sedam jednostavnih koraka Indira nas maestralno vodi kroz strahove, nedoumice, odluke, realizaciju i promene koje nas čekaju u poslovanju. Saveti, koraci, vežbe, interaktivne igre, propisi, izazovi… sve je kao na dlanu u ovom savremenom preduzetničkom Bukvaru! Priručnik koji zaista morate pročitati na startu preduzetničke karijere!”
“U ovom priručniku su pažljivo izabrane preporuke i odgovori na najvažnija pitanja sa kojima se susreću preduzetnici. Indira je pisala iskreno bez nepotrebnog ulepšavanja, Pisala je jednostavno, lako razumljivim terminima, sa iskrenom željom da pomogne onima koji pokreću sopstveni biznis. Opisala je i sopstvena iskustva, čak i greške koje je napravila. Prikazala je i svoje emocije u trenucima susretanja sa izazovima. Zbog toga ovaj priručnik ne sadrži samo savete o biznisu koje piše većina. On je istovremeno priča o promeni koja nas čeka onog trenutka kada se odlučimo da uđemo u preduzetništvo. O upoznavanju sebe i svojih skrivenih potencijala. Indira je hrabro predstavila svoja iskustva i sve ono što je iz njih naučila. Zbog toga je njen put vredan svakog poštovanja. Kao i knjiga kojom ga je opisala.”

Šta sve dobijate u praktikumu?

Prirucnik

Pitanja na koja ćete naći odgovore

 • Kako da nabavin novac za svoj biznis
 • Kako da formiram cenu svog proizvoda/usluge
 • Kako na napravim marketing plan
 • Kako na napravim SWOT analizu
 • Koje su prednosti, a koje mane online i offline promocije i prodaje
 • Kako izbeći situacije u kojima vam “fali jedan papir”
 • Kako analizirati konkurenciju i izvući što više koristi iz toga
 • Kako odabrati pravog dobavljača

+ 26 BONUS radne tabele

UZMITE ŽIVOT U SVOJE RUKE

Interaktivni priručnik za preduzetnike i one koji to žele da postanu

Uzmi zivot u svoje ruke

Sedam koraka za pokretanje vlastitog preduzeća

kroz koje ćete proći u ovom priručniku

 1. Vizija
 2. Misija
 3. Strategija
 4. Ciljevi
 5. Planovi
 6. Zadaci
 7. Ja, preduzetnik

samo 1590 din + ptt

Poručite priručnik

Još zadovoljnih korisnika priručnika

“Indira…HVALA Vam na ovoj fantastičnoj knjizi, koju ste napisali. Da sam je uvek imala blizu sebe, verovatno ne bih pravila greške u svom poslovanju. Sa ovim udžbenikom u svojoj tašni krećem ponovo, krupnim koracima sa zadovoljstvom na licu i naravno u srcu. Ovaj priručnik će pomoći svima! Mnogo je knjiga napisano na ovu temu, ali Vaša odiše iskustvom i stvarno pravim, dobronamernim savetima. Svima ću je rado preporučiti. Hvala vam puno.”
“Priručnik Indire Popadić dobio sam na poklon od školskog druga koji mi je preporučio da ga pročitam. Čim sam ga pročitao pozvao sam Indiru i zakazao “IN haus” radionicu u mojoj kompaniji gdje su moji menadžeri i ja ostali zapanjeni i oduševljeni predlogom i mogućnostima nove organizacije poslovanja i definisanjem efikasnije strategije razvoja. Našu saradnju sa zadovoljstvom nastavljamo.”

UZMITE ŽIVOT U SVOJE RUKE

Interaktivni priručnik za preduzetnike i one koji to žele da postanu

Poručite priručnik

dr Indira Popadić

poslovni konsultant i mentor

Dr Indira Popadić je poslovni konsultant i mentor. Doktorirala je na Tehničkom fakultetu u Boru, Univerziteta u Beogradu, smer inženjerski menadžment. Poseduje dvadesetosmogodišnje iskustvo u preduzetništvu. Ekspert je za razvoj strategije prodaje i vođenje prodajnih timova – počev od definisanja prodajnog ciklusa, preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja njihovog brenda.Održala je više od 1000 sati treninga strategije prodaje i 1500 koučing sati menadžerskih ekspertskih veština koje vode kako profesionalnom tako i ličnom razvoju.

Autor je više menadžerskih alata za unapređenje poslovanja preduzetnika i govornica je na velikom broju poslovnih konferencija u zemlji i regionu. Indirina misija i cilj su da inspiriše preduzetnike i one koji to žele da postanu da ulože trud u svoj lični rast i razvoj kako bi stekli dodatne veštine i znanja, te kroz proveren recept – korak po korak – ostvarili svoj lični i profesionalni cilj i uspeh.

Indira 2

Prijatelji projekta

Priručnik „Uzmite život u svoje ruke – 7 koraka od ideje do realizacije“ podržan je od strane Pokrajinskog sekretarijate za privredu i turizam AP Vojvodine kao izdavača trećeg izdanja i preporučen kao obavezna literatura za sve početnike u biznisu.

Logo kolor ps za privredu i turizam cirilica 2