Kako isplanirati svoje vreme i biti srećan – vebinar sa Dr Nikom

Dragi moji divni Prijatelji,

svi smo svedoci da je današnje vreme – vreme brzih promena, naprosto vrlo često imam osećaj da “melje” i ne pita ko je spreman, a ko nije.

Najbolji savet koji vam mogu dati je da se dobro organizujete tako da pronađete vreme za sebe i vama drage ljude. Naše vreme je najveće blago i nemojte dozvoliti da ga trošite uzalud.

“ZLATNU FORMULU” u svom životu definitivno je pronašao prof.dr. Nikola Čanak i upravo zato sam odlučila da on bude gost vebinara kojeg sam održala 13.11.2018. godine. Tom prilikom razgovarali smo o onome što muči najveći broj ljudi Kako isplanirati svoje vreme i biti srećan.

Razmišljajući o toj temi, shvatila sam da postoji mnogo stvari koje jednostavno ne zavise od nas i ne trebamo svoju energiju trošiti na njih. Skoncentrišite se da najbolje obavite ono što je u Vašoj moći, jer ćete na taj način racionalno trošiti svoju energiju i efikasnije dolaziti do željenih rezultata.

Mnogo više o ovome možete čuti u samom vebinaru, a osnovne teme koje smo pokrili bile su:

  • Kako se dobro organizovati?
  • Kako postići što bolji rezultat u svom poslovanju?
  • Kako smanjiti osećaj griže savesti u odnosu na decu i porodicu?
  • Kako biti srećan?

Dobra organizacija i efektivno planiranje vremena prvi su korak u ostvarenju vaših ciljeva i želja.

Pozivam vas još jednom da ovim besplatnim vebinarom saznate kako da postignete optimalne rezultate i budete zadovoljniji.


YouTube video

Pročitajte još