PRODAJNA AKADEMIJA

2 meseca napredne edukacije + 1 mesec supervizije za prodajne timove i menadžere prodaje

PRODAJA je NAUKA i jedini poslovni proces koji donosi PROFIT!
Uložite u svoje ZNANJE I VEŠTINE i ovladajte PRODAJOM, koja predstavlja EGZISTENCIJU svake FIRME.
PRODAJNA AKADEMIJA = 2 meseca napredne edukacije + 1 mesec supervizije

Ljudi svaki dan nešto kupuju, ali je pitanje od koga kupuju?
Da li kupuju od vas ili od vaše konkurencije?

Prodajna akademija namenjena je vlasnicima firmi i menadžerima svih nivoa, zatim komercijalistima i prodavcima koji dolaze u direktan kontakt sa kupcima koji žele da usavrše strategiju uspešne prodaje i postanu profesionalci i lideri u svojoj deleatnosti. Na akademiji ćete na osnovu internih i eksternih analiza definisati svoj JSP jedinstvenu strategiju prodaje uz akcioni plan za predstojeći period.

Cilj akademije je unapređenje poslovnih procesa prodaje uz napredne tehnike i alate savremenog menadžmenta sa isključivim fokusom na PRODAJI kojima ćete za kratko vreme postaviti novu poslovnu strategiju i ostvariti neuporedivo bolje rezultate u prodaji. Jedinstvenom prodajnom strategijom koja će vam biti predstavljena na poslovnom treningu na prodaju nećete gledati više samo kao na veštinu, nego kao rezultat koji dolazi u dobro postavljenom sistemu.

Prodajna akademija stručno je usavršavanje s velikim brojem praktičnih primera i vežbama. Radi se u malim grupama sa ekspertima iz prakse na rešavanju konkretnih primera. Akademija vam garantira uspeh u komunikaciji te poboljšanje odnosa s ljudima na ličnom i poslovnom planu. Iskoristite priliku i naučite kako prezentovati ponudu i uspešno pregovarati, na koji način upravljati reklamacijama te kako unaprediti, a zašto ne, i duplirati prodaju!

Akademija se održava u periodu od 2 meseca online ili po dogovoru u prostorijama klijenta za njegov prodajni tim. Nakon odslušanih svih 6 modula svaki polaznik definiše svoju JPS jedinstvenu strategiju prodaje uz 1 mesec supervizije od strane jednog mentora.

Vaša investicija u vašu karijeru i vaš biznis iznosi:

1000 e / „early bird“ do 05.02. cena iznosi 600 e (u dinarskoj protivvrednosti)

U cenu je uračunato 2 meseca napredne edukacije, kompletan radni materijal + 1 mesec supervizije sa dr Indirom Popadić

Za više od 2 prijavljena kandidata iz jedne firme odobravamo popust 10%

Koje teme obrađujemo na PRODAJNOJ AKADEMIJI?

PRVI MESEC 01

01 

Definisanje prodajne strategije

MODUL I

Growth Mindset – pristup prodaji

Sales SISTEM

Organizaciona struktura

Market strategy – planiranje tržišta i prodaje

Eksterna analiza tržišta

MODUL II

Interna analiza kompanije/firme

Definisanje jedinstvene strategije prodaje – JPS

FUP – Formula uspešne prodaje FUP 1-2-3 2x

MODUL III

Prodajni proces i pregovaranje

Prepoznavanje kupaca u prodajnom procesu

Koraci u prodajnom procesu

DRUGI MESEC 02

02

Super selling skills

MODUL IV

Nove realnosti prodaje

Prodajni kanali

7 P

 Tehnike prodaje

MODUL V

Prezentacija u prodaji

Pregovaranje u prodaji

Osnove CRM-a

MODUL VI

Kreiranje strategije za upravljanje klijentima

Alat za identifikaciju, diferencijaciju, interakciju u prilagođavanju (IDIC)

Alat za razvoj kupaca (Get-Keep-Grow)

Postprodaja

Time management – efikasno planiranje vremena

PDCA matrica

Prezentacija Formule uspešne prodaje FUP 1-2-3M2X svakog kandidata polaznika Prodajne Akademije

 

 

Naši zadovoljni polaznici o treningu:

“Seminar je bio jako koristan, rešila sam sve svoje dileme vezano za prodaju. Topla preporuka svima koji žele da poboljšaju prodaju!”
“Lepo, korisno, divno iskustvo, koje ću podeliti sa kolegama koje će nam pomoći da budemo još bolji i uspešniji, zadovoljniji i srećniji dok radimo.”
“Izuzetno predavanje koje mi je dalo jako puno novih saznanja i novih ideja u sprovođenju već zamišljenog.”
“Odličan seminar na kom sam došla do novih ideja, znanja i tehnika kojima ću poboljšati svoje poslovanje! Hvala draga Indira.”

O predavaču

dr Indira Popadić je CEO i osnivač Centar za poslovnu edukaciju i konsalting “Core International”. Sertifikovani poslovni konsultant i mentor sa više od 1000 sati održanih treninga i mentorskih sesija. Interni je i eksterni auditor za ISO standarde 9001:2015 QMS sertifikovana od međunarodno akreditovane konsultantske kuće Exemplar Global.

Više od 28 godina iskustva u direktnoj prodaji kao preduzetnica svoje iskustvo i znanje prenosi  menadžerima i prodajnim timovima koji žele ostvariti nadprosečne rezultate i postati lideri u svojoj delatnosti.

Doktorirala je na  Beogradskom Univerzitetu, Tehnički Fakultet u Boru – smer inženjerski menadžment. Predavač je na Mokrogorskoj školi menadžmenta, kao i na velikom broju kongresa u zemlji i regionu. Autor je Interaktivnog priručnika “Uzmite život u svoje ruke” – 7 koraka od ideje do realizacije, priručnika „Formule uspešne prodaje“  namenjenog prodavcima i prodajnim timovima, kao i menadžerskog alata za unapređenje  prodajnih sastanaka i komunikacije „Planera prodaje“.

Indira 2

PRODAJNA AKADEMIJA - AKADEMIJA ZA VRHUNSKE PROFESIONALCE U PRODAJI

PRIJAVA ZA PRODAJNU AKADEMIJU

NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA

ForeverMont vetRoyal vetIgor smiljanicIlliNs plakatAsjaControlplus logo@5xDiannaDimitrije stankovGama petKuca znanja logo2 404x225Mastalica logoMera dekoraPezosPointers logo webRrabShine sSole rabTartufiUniverexportUrbana opremaVecni pomen