Aktuelna ponuda

UZMITE ŽIVOT U SVOJE RUKE

Interaktivni priručnik za preduzetnike i one koji to žele da postanu

Kroz ovaj priručnik provešću vas kroz 7 koraka u kreiranja novog biznisa i ukazati vam ključna mesta koja mogu da usmere vaše poslovanje ka značajno uspešnijoj i profitabilnijoj priči.

Uz puno primera iz prakse, saveta i tabela (koje ćete popunjavati kako napredujete na svom preduzetničkom putu) ovo je svakako knjiga na koju ćete se stalno vraćati.

Priručnik možete poručiti preko sajta po ceni od 1200 din.

PORUČITE PRIRUČNIK

Biznis Planer Uspešne Žene 2021

Današnja savremena žena susreće se sa ogromnim brojem obaveza koje su vezane ne samo za posao, već i za decu i porodicu. Kao poslovni konsultant i mentor  na osnovu dugogodišnjeg iskustva u radu sa hrabrim ženama,  osmislila sam Biznis Planer Uspešne Žene sa samo jednom namerom, a to je da pomognem svakoj ženi  da nauči napraviti  prioritizaciju svojih zadataka , organizovati  svoje vreme  i ostvariti sve što sanja i želi.

Kome je namenjen biznis planer?

Pametnim ženama koje su svesne da sve svoje obaveze ne mogu držati u glavi i da će im beleženje svakodnevnih zadataka i bitnih informacija pomoći u organizaciji.
Savremenim ženama  koje uspešno balansiraju između privatnih i poslovnih aktivnosti.
Ženama koje shvataju značenje izreke „Vreme je novac“ i koje znaju da je dobra organizacija ključ svakog uspeha.
Ženama koje pored svih dnevnih obaveza uspevaju naći vreme samo za SEBE!

Cena biznis planera iznosi: 1200 din+ptt 

PORUČITE PLANER

POKRENI SVOJ BIZNIS

Online seminar

Edukativna radionica za početnike u biznisu, za sve one koji imaju ideju i žele da pokrenu svoj posao, a ne znaju kako.

Radionica je prvenstveno namenjena osobama koje žele da po prvi put pokrenu sopstveni biznis, nezaposlenim licima i studentima završnih godina fakulteta. Takođe, radionica je namenjen i osobama koje žele da unaprede ili preusmere postojeći biznis.

Ukoliko ste preduzetnik postoji mogućnost organizacije radionica za vaše zaposlene uz koje ćete značajno unaprediti poslovne rezultate. Na osnovu dosadašnjeg iskustva, garantujem vam značajno i trajno poboljšanje vaših poslovnih rezultata.

Cena kursa iznosi 18 eura u dinarskoj protivvrednosti

PRIJAVITE SE

VEŠTINA NAPREDNE PRODAJE

Online seminar

Kurs “veština prodaje” ili “kako duplirati svoje prihode” namenjena je osobama koje žele da postignu više u svom životu, a za početak žele da ovladaju veštinama prodaje, Pošto smo svedoci da u toku dana neprestano imamo potrebu da komuniciramo i svesno ili nesvesno kupujemo i prodajemo, ovaj trening smatrajte investicijom u sebe i svoj najvredniji resurs, a to je znanje.

Trening je moguće organizovati i u Vašim prostorijama, apsolutno prilagođen Vašim potrebama i potrebama Vašeg tima, što iskreno i preporučujem. Svaka kompanija je specifičan poslovni sistem za sebe i pre početka treninga, obavezno radim monitoring postojećeg stanja, da bi postigli maksimalne rezultate i trening prilagodili potrebama klijenta.

Cena kursa iznosi 57 eura u dinarskoj protivvrednosti

PRIJAVITE SE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam faucibus molestie facilisis.


    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message